با ما به راحتی بیاموزید..!

پیغام مدیر:

سوال و جواب – پاسخ به سوالات برنامه نویسی

دسته‌بندی:
۶۱ دیدگاه

سوال و جواب - پاسخ به سوالات برنامه نویسی

شما میتوانید سوالات و مشکلات خود را پیرامون علوم کامپیوتر و صنعت برنامه نویسی در صفحه سوال و جواب مطرح کنید و در کوتاه ترین زمان ممکن منتظر پاسخ خود باشید.


قبل از پرسیدن سوال به نکات زیر توجه کنید :

  • درخواست ویرایش سورس نفرمایید
  • سولات مربوط به آموزش یا مطلب خاص را در صفحه مربوط به خود مطرح کنید
  • پیش از پرسیدن سوال، میان سوالات قبلی جستجو کنید
  • سوالات و یا دیدگاه های بدون محتوای لازم تایید نخواهند شد
  • پاسخ شما در همین صفحه نمایش داده خواهد شد. پس درخواست ارسال به ایمیل نفرمایید.

برخی از ارور های رایج در B4A :

این ارور زمانی رخ میدهد که در پروژه شما از کتابخانه ای استفاده شده باشد ولی شما آن کتابخانه را در در B4A فعال نکرده اید. شما باید آن کتابخانه را دانلود و در پوشه Libraries موجود در مسیر نصب B4A انتقال دهید. توجه داشته باشید که هر کتابخانه ای شامل دو فایل Jar و XML میباشد.

این ارور به این معناست که شما جهت کامپایل برنامه خود، هیچ شبیه ساز یا موبایلی را به B4A متصل نکرده اید.

شما هم سوال خود را در بخش نظرات این صفحه بپرسید و منتظر پاسخ باشید (:

موفق و پیروز باشید...

درباره امیر حسین

امیرحسین بیگی هستم علاقه مند به برنامه نویسی و بازی سازی و از مدیران و مدرسان سایت باما لرن...

جهت رفع مشکلات خود، با ما در ارتباط باشید :


ایمیل : mahdikafshgar@yahoo.com
تلفن پشتیبانی : 09376348591
تلفن مدیریت : 09031901998
تلگرام : عضویت در گروه پشتیبانی

  • مدرس
    امیر حسین
  • تعداد بازدید
    980 بازدید
۶۱دیدگاه فرستاده شده است.
نظر خود را بنویسید

دیدگاه بگذارید

61 نظر برای "سوال و جواب – پاسخ به سوالات برنامه نویسی"

من را مطلع ساز هنگام
avatar
مرتب کردن بر اساس:   جدید | قدیمی | بهترین
سوران
مهمان

لطفاً سورس و آموزش حالت مطالعه شب برای کتاب رو قرار بدید ، لطططفاً

مهدی کفشگر
مدیر

سلام دوست عزیز؛

انشالله بزودی قرار میگیره…

pouya
عضو

سلام . وقتی می خواهم برنامه ی مورد نظر را run کنم با این ارور مواجه می شوم:
ادرس مکان برنامه هم اینجا می نویسه’Could not find file
مشکل چیه؟
با تشکر از شما

مهدی کفشگر
مدیر

درود پویا جان؛
احتمالا یکی از فایل ها یا ماژول های برنامتون پاک شده که بیسیک نمیتونه پیداش بکنه.

موفق باشید..

mahdi313110313
عضو

سلام.یک هاست رایگان یا خیلی با قیمت مناسب معرفی کنید.و اگر آموزش خوبی برای جیسون دارید معرفی کنید.ممنون

مهدی کفشگر
مدیر

برای تهیه هاست رایگان من سایت xzn.ir رو بهتون پیشنهاد میکنم. آموزش جیسون هم توی گوگل سرچ کنید از سایت های مختلف فراوانه.

موفق باشید…

milad
مهمان
با سلام یه سوال در مورد اموزش متریال.من چند وقت پیش یک دیکشنری با متریال درست کردم.توی گوشیم که سامسونگه نصب شد ولی توی سایت بازار گذاشتم این پیغام رو برایم ارسال کرد: ” نسخهٔ بارگذاری‌ شده ایراد دارد و نصب برنامه با پیغام “”Application not installed”” متوقف می‌شود. مشخصات دستگاه: Huawei P8lite با اندروید نسخهٔ ۵.۰.۱ ” حق با سایت بازار بود چون این برنامه که با تم متریال ساخته شده روی گوشیهای huawei نصب نمی شود اما روی سایر گوشیها مثل motorola،HTC،SONY امتحان کردم و نصب می شود. به نظر شما آیا این مشکل از گوشی huawei است… ادامه دیدگاه...
مهدی کفشگر
مدیر

سلام. بعید میدونم مربوط به برند هواوی باشه. شاید دلیل اصلیش نسخه اندروید دستگاه مورد نظر هستش. رو اندروید های مختلف مخصوصا نسخه 5 تست کنید.

با تشکر…

milad
مهمان

ایا سایتی وجود داره که بشه بصورت انلاین روی گوشیهای مختلف چک کرد؟

مهدی کفشگر
مدیر

من چنین سایتی نمیشناسم بهتره جستجو کنید. موفق باشید…

علیرضا حسن زاده
مهمان

من میخوام اگه همچین چیزی در دیتا وجود نداشت یه کاری بکنه اگه کد هایم اشتباه است لطفا کد درست رو به من دهید

به زبان ساده تر اگه توی دیتا اون چیزی که جستجو شده باشد نباشه پیغام بده (مورد درخواستی موجود نمیباشد)

مهدی کفشگر
مدیر

سلام. اگر اطلاعات دیتابیس درون لیست ویو ریخته شده خیلی راحت با دستور شرطی زیر میتونید چک کنید که اگر لیست ویو خالی بود (هیچ آیتمی درون آن نبود) رویدادی رخ بده :

موفق باشید (:

mojtaba
عضو

سلام
سوال من اینه که : مثلا من یک عکس رو همراه نرم افزار گذاشتم در مسیر assets !

میخوام با اجرای برنامه این عکس مثلا در حافظه گوشی ذخیره بشه! یعنی از مسیر اپلیکیشن کپی بشه در مسیر حافظه گوشی!

اگر امکانش هست راهنمایی کنید

مهدی کفشگر
مدیر

سلام دوست من. این ویدیو میتونه کمکتون کنه :
https://www.youtube.com/watch?v=ruoJ1dlsgfg

mojtaba
عضو

سلام من هنگام اضافه کردن این

GitHub – jaredrummler/MaterialSpinner: A spinner for Android

به برنامه خودم در اندروید استودیو این خطا مواجه می شم

چطوری رفعش کنم؟

http://s8.picofile.com/file/8304083492/111.png

مهدی کفشگر
مدیر

سلام و درود؛
چک کنید که اینترنتتون روشن باشه و برنامه ترجیها روی حالت آفلاین نباشه.

با احترام.

mojtaba
عضو

سلام میشه لطفا همه File.dir های بیسیک رو یک توضیحی بدین دقییقا کدوم قسمت و حافظه گوشی میشه؟

File.DirRootExternal =

File.DirAssets =

File.DirInternal =

و …

واگه موردی رو من از قلم انداختم اگه میشه معرفیش کنین
تشکر

مهدی کفشگر
مدیر

با سلام و احترام :
DirRootExternal : پوشه root موجود در حافظه داخلی
DirAssets : فایل هایی که توی خود برنامه شما هستند (گنجانده شده در APK)
DirInternal : حافظه داخلی و فقط مخصوص به برنامه شما (برنامه های دیگر به آنان دسترسی ندارند)

اطلاعات تکمیلی : https://www.b4x.com/android/forum/threads/text-files.6690

موفق باشید…

mojtaba
عضو

سلام ،

خیلی خوب میشه یک کانال اطلاع رسانی بزنین و هر مطلب جدید اومد در کانال اطلاع بدین

ممنون

mojtaba
عضو

سلام
من جنی موشن رو طبق آموزش ها به بیسیک فور اندروید متصل کردم
ولی این خطا رو میده : (پروژه خالی تست می کنم)
http://s8.picofile.com/file/8303170334/123123123.png
مشکل چیه؟

سینا عباسی
ویراشگر

سلام دوست عزیز من این sdk رو یه کمی تغییردادم تا با شبیه ساز های جدید هماهنگ بشه ولی خوب مشکلی نداره طبق مراحل زیر پیش برید مشکلتون حل میشه.
1.برید به پوشه tools
2.فایل adb.Bat رو با نوتپد باز کنید
3.یه همچین چیزی می بینید: adb connect 127.0.0.1:21503
4. اون عدد 21503 رو به 5037 تغییر بدید و اون رو ذخیره کنید
5.از فایل adb.Bat یه کپی بگیرید بریزید داخل platform-tools
6.جنی موشن رو اجرا کنید و همچنین b4a رو
7.از منوی Tools روی restart ADB SERVER کلیک کنید
8.فایل adb.Bat رو در platform-tools اجرا کنید
9.تمام .کامپایل بگیر و خلاص!

mojtaba
عضو

سلام جناب عباسی عزیز

من دقیقا مو به مو همه مراحل شما رو رفتم ولی بازم همون خطا رو داد 🙁
ADB server didn’t ACK
* failed to start daemon *
error:

سینا عباسی
ویراشگر

شما از داخل خود جنی موشن اقدام به اتصالش به B4a کردید؟

ali123
عضو

سلام چرا این ارور رو موقع ران میده وقتی که متریال رو پیاده سازی کردم؟
http://s9.picofile.com/file/8302834692/error.png

ali123
مهمان

سلام
حل شد دوستانی که این مشکل رو دارند باید اندرود 7 رو فعال کنند و بعد در بیسیک اندروید 7 رو آدرس دهی کنند حتماٌ مشکلشون حل میشه.
با تشکر

مهدی کفشگر
مدیر

درود؛
طبق این آموزش حتما پیش برید : آموزش رایگان پیاده سازی متریال B4A در 8 دقیقه

  • – SDK رو طبق آموزش چک کنید.
  • – کد های منیفست رو به درستی و با دقت قرار بدید.
ali123
مهمان

سلام
همۀ کار هایی که گفتید رو انجام دادم ولی درست نشد. راه حلی برای این وجود داره؟؟

مهدی کفشگر
مدیر

اگر موارد رو چک کردید و مشکلی نبود حتما مشکل از ریسورس هاتون هستش. چک کنید که درست قرارشون داده باشید. نسخه Appcompat و نسخه بیسیک4اندروید رو هم بر اساس اون آموزش تنظیم کنید.

mojtaba
عضو

سلام من گرادل رو آفلاین نصب کردم و به برنامه اضافه کردم

نسخه اندروید استودیو من 2.3.3 هستش

ولی موقع ساخت گرادل این خطا رو در لاگ میده

کل سایت استک اورفلو رو هم گشتم راه حلا اصلا جواب نداد

نمی دونستم از کی بپرسم

تنها امیدم بعد خدا شماست …

اینم خطا

Could not find method compile() for arguments [directory ‘libs’]

مهدی کفشگر
مدیر

سلام فایل Build.Gradle رو دستکاری کردید؟
پیشنهاد میکنم فیلتر شکن رو برای بار اول روشن کنید و ببینید نتیجه چی میشه.

موفق باشید..

مجتبی
مهمان

سلام من نسخه 2.3.3 رو نصب کردم انروید استودیو ولی محیط دیزاین اصلا بالا نمیاد
اینم تصویر
http://s8.picofile.com/file/8302627392/Untitled.png

اگه امکانش هست راهنمایی کنین ممنون

مهدی کفشگر
مدیر

سلام. SDK آپدیت هست؟ پروژه به خوبی لود میشه؟ (ممکنه در ابتدا چند دقیقه طول بکشه)
از این لینک ها هم دیدن کنید و پاسخ هایی که دادن رو بررسی کنید :
https://stackoverflow.com/questions/34499839/android-studio-does-not-show-layout-preview
https://stackoverflow.com/questions/18195807/android-studio-rendering-problems

مجتبی
مهمان

سلام مشکل رو فهمیدم ، نمی تونه گرادل رو دانلود کنه
sdk هم آپدیت هست
چطوری کاری کنم گرادل رو به صورت آفلاین بخونه؟ و هر دفعه نیاز به دانلود نباشه؟
من از بامالرن درخواست دارم یک آموزش ویدیویی در مورد نصب گرادل قرار بدید

مهدی کفشگر
مدیر

سلام.
پیشنهاد میکنم برای بار اول فیلتر**شکن رو روشن کنید و بذارید Gradle رو دانلود بکنه. وقتی دانلود شد، از Settings گزینه “Build,Execution,Deployment” گزینه “Build Tools” و گزینه “Gradle” رو انتخاب و سپس Offline work رو فعال کنید تا به صورت آفلاین کار کنه.

موفق باشید..

a.hassanzadeh.1381
عضو

من یه آموزشی نیاز دارم اونم اجرای بارکد خوان در خود برنامه است یعنی با استفاده از یه کتابخانه یا هرچی از صفحه دارای بارکد عکس بگیره و تبدیل به کد کنه ودر لیبلی نمایش بده

مهدی کفشگر
مدیر

از این سورس در سایت ایستگاه یادگیری (شعبه اول باما لرن) دیدن کنید.
آموزش ساخت بارکدخوان در بیسیک۴اندروید + سورس

a.hassanzadeh.1381
عضو
من می خوام در برنامه ام صفحه چت درست بکنم و درست کردم میخوام کسی که از b4a نرم افزاری که درست کردم سوالی پرسید همون لحظه متن پیام + مشخصاتی که قبلا برای ورود به نرم افزار داده بود برام ارسال بشه از طریق پیامک و در صفحه پیامکدیده نشه و وقتی که از خط من که در برنامه ام تعریف کردم وقتی به اون طرف اس ام اس بزنم در برنامه ام نمایش داده بشه ولی در پیامک های گوشی نمایش داده نشه واقعا نیاز دارم این آموزش برای زبان جاوا هست ولی برای b4aپیداش نکردم. اگه واقعا… ادامه دیدگاه...
مهدی کفشگر
مدیر

سلام.
آموزش بررسی دریافت SMS از شماره ای خاص در B4A در سایت وجود داره که میتونید با مشاهده اون بخشی از مشکلتون رو بر طرف کنید.

با احترام..

a.hassanzadeh.1381
عضو
خسته نباشید بیسیک فور اندروید من این خطا ها رو میده هر آموزش ویژه این سایت رو خریداری کردم این ارور رو میده؟ میشه لطفا کمکم کنید چون تا حالا صد بار پاکش کردم و دوباره نصبش کردم ولی نشده… آموزش منو متریال این خطا رو میده: B4A version: 7.01 Parsing code. (0.01s) Compiling code. (0.03s) Compiling layouts code. (0.02s) Organizing libraries. (0.00s) Generating R file. Error Could not find a part of the path ‘Z:آموزشمنو متریالmsmaterialdrawerObjectsgenb4aexampleR.java’. آموزش ستاپ متریال این خطا رو میده: an error occurred, maven artifact not found com.android.support/appcompat-v7 B4A version: 7.01 Parsing code. (0.00s) Compiling code.… ادامه دیدگاه...
سینا عباسی
ویراشگر

سلام دوست عزیز.
1.برا مورد اول شما نباید اسم پوشه پروژه تون رو فارسی بزارید b4a نمی تونه فارسی رو تشخیص بده.
2.برا مورد دوم آدرس این فایل: appcompat-v7 رو اشتباه دادید اصلاح کنید.
3.آموزش SMSRECIVE من این آموزش رو روی 4گوشی امتحان کردم درست کار کرد. سورس رو هم براتون قرار دادم پس نباید مشکلی باشه ولی وقتی می فرمایید خطا میده خطا رو هم ذکر کنید.

مهدی کفشگر
مدیر

دوست عزیز اکثر ارور هایی که قرار دادید یکی بودن. مشخصه که مشکل از آموزش نیست! اول اینکه حتما آموزش راه اندازی متریال رو مشاهده بفرمایید و تمامی قسمت های SDK رو طبق آموزش چک کنید. دوم اینکه حتما در ریسورس دهی دقت لازم رو داشته باشید. کد های منیفست رو هم به خوبی قرار بدید. و اینکه فعلا از نسخه 7 به بالا بیسیک استفاده نکنید.

موفق باشید..

EDRIS
عضو

با سلام و خسته نباشید . بازهم منو ببخشید بخاطر سوالاتم انصافا سایتتون خوبه هر سوالی اینجا داشتم جواب دادید اگر لطف کنید اینم جواب بدید ممنون میشم .
برای مثال من تو دیتا بیسم 2 تا فیلد دارم یکی امتیاز و یکی رتبه برای مثال من میخوام هرکی که امتیازش بالا باشه بیاد و رتبه اون رو بکنه یک و هرکی امتیازش در مقام 2 باشه بیاد و اون رو بکنه 2 و… همینجوری تا اخر یعنی بیاد بر اساس امتیاز مقدار فیلد رتبه رو بده چطوری میشه این کار رو انجام داد ؟ خیلی ممنون

مهدی کفشگر
مدیر

سلام. خب هر ستونی باید یک id داشته باشه. این id میتونه در حکم رتبه کاربر باشه. در هنگام دریافت امتیازات هم باید id رو به نمایش در بیارید تا رتبه کاربر هم برای دیگران نمایش داده بشه.
سوالی بود در خدمتم.

موفق باشید..

EDRIS
عضو

با تشکر از پاسخ شما .خب میدونم برای مثال کاربر با id شماره 10 امتیازش شد 1000 که باید تو رتبه 1 قرار بگیره . و کاربر با ID یک که امتیازش 900 باید بره رتبه دوم و این کار باید به صورت خودکار انجام بشه چطوری امکانش هست ؟ اگر میشه لطفا با کد راهنماییم کنید . باز هم ممنونم که به سوالام جواب میدید عالی هستید 🙂

مهدی کفشگر
مدیر

خب پس شما با ID نباید کاری داشته باشید. باید کاری کنید تا بیاد فیلد ها رو بر اساس امتیاز از بیشتر به کمتر بگیریه. برای مثال اینطوری:

موفق باشید…

EDRIS
عضو

خیلی ممنون دقیقا همین کار رو هم انجام دادم فقط میخوام که فیلد رتبه رو هم به ترتیب از بزرگترین امتیاز تا کوچیک ترین امتیاز مرتب کنه باز هم ممنون وببخشید برای سوالات زیادم

مهدی کفشگر
مدیر

باید از حلقه استفاده کنید. یه چیزی شبیه به مولتی پنل

EDRIS
عضو

سلام و خسته نباشید یک سوال دیگه داشتم . اونم اینه که چطوری میشه تو بیسیک از ثبت اطلاعات تکراری در دیتابیس جلوگیری کرد؟ من انجام این کار رو تو php بلدم اما نمیدونم تو بیسیک باید چیکار کرد که وقتی تکرای بود ارور بده و اطلاعات رو ثبت نکنه

سینا عباسی
ویراشگر

سلام دوست عزیز.
کد زیر اول میاد insert رو انجام میده اگر قبلا همچین شماره شناسنامه ای موجود بود میاد اطلاعات اون رو update می کنه

مهدی کفشگر
مدیر

درود؛
قبل از Insert باید یک کوئری Select اجرا کنید و اگه اطلاعات مورد نظر از قبل وجود داشت و تعداد سطرهای Cursor بیشتر از صفر بود اون اطلاعات رو درج نکنه.

موفق باشید..

alireza
مهمان
خسته نباشید من از مشتریان ویژه شما هستم. من مشکلی دارم می خوام آموزش (دریافت اس ام اس در برنامه از شماره ای خاص و همچنین نرفتن به پیام رسان گوشی) رو بزارید خیلی لازم مندم فکر کنم در b4a نمیشه ولی به زبان جاوا میشه . میشه نوشتن جاوا در جای مشخص شده رو آموزش بدید از دو کتابخانه reflection و کتابخانه javaobject باید استفاده کرد می خواستم این آموزش رو از سایت شما دانلود کنم چون آموزش های سایت شما بازم کمه چون تازه راه افتاده ولی با کیفیت است و موضوعاتی که هست موضوعات عالی میباشد و… ادامه دیدگاه...
سینا عباسی
ویراشگر

دوست عزیز طبق درخواست شما آموزش (دریافت اس ام اس در برنامه از شماره ای خاص و همچنین نرفتن به پیام رسان گوشی) روی سایت قرار خواهد گرفت!

مهدی کفشگر
مدیر

سلام علیرضا جان.
لطفا درباره مورد اول بیشتر توضیح بدید.
آموزش مورد دومی که ذکر کردید هم انشالله تا هفته های آینده قرار میگیره.

با احترام..

EDRIS
عضو

سلام و خسته نباشید .
ببخشید چطور میشه فونت اسپینر رو تغییر داد؟ چون خودش به صورت پیش فرض هیچ تابعی رو نداره یعنی باید از یک کتابخونه مخصوص استفاده کرد؟

مهدی کفشگر
مدیر

سلام. به صورت عادی امکان تغییر فونت اسپینر وجود نداره. ولی توی لینک زیر کاربر “pwme” راهکاری گفته که احتمالا میتونه کمکتون بکنه :
https://goo.gl/3ucZU4

پیروز باشید..

کسری
مهمان
سلام ممنون از اینکه زحمت میکشین و رایگان ب سوالاتمون جواب میدین من چن وقت پیش یه سورس کتاب رو دانلود کردم البته نه از سایت شما حالا وقتی اون فایل .apk رو تو فایل object هست رو نصب میکنم مشکلی نداره ولی وقتی تو بیسیک باز میکنم و بدون تغییر کامپایل میکنم ارور های زیر رو میاره: وقتی compilation mode رو میذارم رو release بعد نصب و باز کردن میاره : sub:mycode_converthex2int (java line: 143) java.lang.NullpointerException حالا وقتی compilation mode رو میذارم رو debug بعد نصب و باز کردن میاره : waiting for the IDE debugger to connect ولی… ادامه دیدگاه...
مهدی کفشگر
مدیر

سلام و احترام خدمت شما.
سورسی که مد نظرتون هست مناسب مبتدیان نیست و طبیعیه که براتون مشکل ایجاد کرده. پیشنهاد میکنم از دوره آموزشی زیر که توسط بندی در شعبه دوم سایت ضبط شده استفاده کنید و ساخت کتاب رو به صورت کامل و اصولی یاد بگیرید.
https://goo.gl/ojM2KN

موفق باشید..

محمد کاظم شفیعی
مهمان

با سلام. ببخشید چطور میتونم در B4A بگم که اگر برنامه برای بار اول باز میشد، بیاد یک فایلی رو کپی بکنه در گوشی کاربر؟

پیشاپیش ممنون

سینا عباسی
ویراشگر

از این کد هم می تونید استفاده کنید:

مهدی کفشگر
مدیر

در قطعه کد زیر چک میکنیم که اگر فایل f1.txt در موبایل کاربر موجود نبود (یعنی بار اول هست که وارد برنامه میشه) یک Toast نمایش داده بشه و بعد از آن فایل f1.txt را در گوشی کاربر کپی کردیم که دفعات بعدی آن Toast نمایش داده نشود.

wpDiscuz
اخبار ویژه
Thanks!

شما با خرید اشتراک ویژه میتوانید به مدت مشخصی از تمامی آموزش های ویژه باما لرن به صورت رایگان و بدون پرداخت هیچ مبلغ اضافی استفاده کنید.