سوال و جواب – پاسخ به سوالات برنامه نویسی

سوال و جواب - پاسخ به سوالات برنامه نویسی

شما میتوانید سوالات و مشکلات خود را پیرامون علوم کامپیوتر و صنعت برنامه نویسی در صفحه سوال و جواب مطرح کنید و در کوتاه ترین زمان ممکن منتظر پاسخ خود باشید.


قبل از پرسیدن سوال به نکات زیر توجه کنید :

  • درخواست ویرایش سورس نفرمایید
  • سولات مربوط به آموزش یا مطلب خاص را در صفحه مربوط به خود مطرح کنید
  • پیش از پرسیدن سوال، میان سوالات قبلی جستجو کنید
  • سوالات و یا دیدگاه های بدون محتوای لازم تایید نخواهند شد
  • پاسخ شما در همین صفحه نمایش داده خواهد شد. پس درخواست ارسال به ایمیل نفرمایید.

برخی از ارور های رایج در B4A :

ارور Are you missing a library reference

این ارور زمانی رخ میدهد که در پروژه شما از کتابخانه ای استفاده شده باشد ولی شما آن کتابخانه را در در B4A فعال نکرده اید. شما باید آن کتابخانه را دانلود و در پوشه Libraries موجود در مسیر نصب B4A انتقال دهید. توجه داشته باشید که هر کتابخانه ای شامل دو فایل Jar و XML میباشد.

ارور No device found

این ارور به این معناست که شما جهت کامپایل برنامه خود، هیچ شبیه ساز یا موبایلی را به B4A متصل نکرده اید.

شما هم سوال خود را در بخش نظرات این صفحه بپرسید و منتظر پاسخ باشید (:

موفق و پیروز باشید…

درباره مهدی کفشگر

مهدی کفشگر هستم مدیریت سایت باما لرن، هدفم از احداث باما لرن ایجاد مرجعی بزرگ برای ارتقا علمی صنعت برنامه نویسی و علوم کامپیوتر هستش و امیدوارم بتونم در این راه موفق بشم (:

82
دیدگاه بگذارید

avatar
32 دیدگاه ها
50 پاسخ ها
0 دنبال کنندگان این صفحه
 
مورد واکنش ترین ها
داغ ترین ها
18 تعداد نظر دهنده ها
مهدی کفشگرzbakhshaAmze80موسیرضا آخرین دیدگاه ارسال کنندگان
  دنبال کردن این صفحه  
جدیدترین قدیمی ترین
مطلع کن مرا از
zbakhsha
مهمان
zbakhsha

با سلام و احترام . برای همه پروزه هام این خطا رو می ده . لطفا راهنمایی بفرمایین.
No resource found that matches the given name (at ‘icon’ with value ‘@drawable/icon’). خطا

Amze80
عضو سایت
Amze80

ایا این کد مشکلی داره یا تعداد زیاده ؟

data.ExecNonQuery2(“INSERT INTO basicapp(title,doro,ghaa,naz,darsa,nadars) VALUES(?,?,?,?,?,?)”,Array As Object(onvan.Text,EditText1.Text,EditText2.Text,EditText3.Text,ttt1.Text,ttt2.Text))

موسی
مهمان
موسی

سلام جناب کفشگر ممنون از آموزش های خوبتون.
مشکلی که دارم اینه: یک ایمیج ویو ساختم می خوام عکسی رو که در هاست اپلود کردم به صورت انلاین و بدون دانلود نشون بده باید چه کنم؟

Amze80
عضو سایت
Amze80

سلام
چرا وقتی از برنامه run میگیرم و وارد برنامه میشم بدون هیچ خطایی برنامه رو میبنده و خط End Sub از Sub Activity_Pause رو نشون میده ؟

Amze80
عضو سایت
Amze80

سلام
چطوری میتونم بازدن یک کلید لیست ویو رفرش بشه ؟؟؟

رضا
مهمان
رضا

سلام
یه مشکلی هست خیلی منو درگیر کرده و اون موقع استفاده از متد SetLayoutAnimated و SetTextSizeAnimated اگه روی چند ویو همزمان اجرا بشه(حتی ۳ ویو) رو گوشی های متوسط به پایین زیاد درست اجرا نمیشه و انیمیشن جالب و روان نشون نمیده مخصوصا SetTextSizeAnimated خواهش می کنم راهنمایی کنید .

plm
عضو سایت
plm

سلام یه مدت پیش برایی اجرا گرفتن از برنامه ها از شبیه ساز NOX استفاده میکردم منتها باید قلبلشAVDرو اجرا میکردم تا بتونم برنامه ها رو رویNOX اجرا کنم . ولی تا اونجایی که اطلاع دارم نیازی به اجرای AVD نیست الان مشکل از اونجایی شروع میشه که دیگه نهAVD Manager و نه SDK Manager هیچ کدومشون اجرا نمیشن حتی فایل های exe اونها از خود پوشه ی sdk هم اجرا نمیشن . مجدد فایلهای AVD Manager ،exe وSDK Manager رو دانلود کردم اما نشد که نشد .به نظرتون مشکل از کجاست اینم بگم برای اجرای متریال، هم مجدد نصب… مشاهده ادامه...

Amze80
عضو سایت
Amze80

با سلام
چطوری میتونم متن ادیت تکست را در یک لی اوت دیگر با ساعت و تاریخ موبایل در همان زمان و با تعداد دلخواه ذخیره و اسکرول کنم و ان هارا حذف کنم
جستو کردم ولی هیچ کدوم به دردم نخورد
ممنون

plm
عضو سایت
plm

سلام آقای کفشگر من چند وقته پیش سوالم رو پرسیده بودم و در انتظار تایید بود ولی الان قرار نگرفته به همین جهت مجدد میپرسم . یه مدتیه بدجور درگیر راه اندازی b4a شدم کسی هم نتونست مشکل برنامه رو حل کنه ازتون خواهش میکنم اگر امکانش هست سریعتر راه حل بدین خیلی ممنون میرم سر اصل مطالب: B4A سیستم من ورژن ۸ هست و طبق لینک رو به رو برای راه اندازی عمل کردم. بعد از این Tools<<SDK Manager رو کلیک کردم و این صفحه باز شد: از لینک روبه رو متوجه شدم باید چی کارکنم: و ابزار sdk… مشاهده ادامه...

amish
مهمان
amish

سلام
من برنامه ای را با b4a نوشتم و اماده تحویل هست در ضمن دیتا بیس انلاین است

ولی نگران امنیت ان هستم
اموزش امنیت برنامه پیدا نکردم
اگر هست ممنون میشوم کمک کنید.
با تشکر

سوران
مهمان
سوران

لطفاً سورس و آموزش حالت مطالعه شب برای کتاب رو قرار بدید ، لطططفاً

pouya
مهمان
pouya

سلام . وقتی می خواهم برنامه ی مورد نظر را run کنم با این ارور مواجه می شوم:
ادرس مکان برنامه هم اینجا می نویسه’Could not find file
مشکل چیه؟
با تشکر از شما

mahdi313110313
مهمان
mahdi313110313

سلام.یک هاست رایگان یا خیلی با قیمت مناسب معرفی کنید.و اگر آموزش خوبی برای جیسون دارید معرفی کنید.ممنون

milad
مهمان
milad

با سلام یه سوال در مورد اموزش متریال.من چند وقت پیش یک دیکشنری با متریال درست کردم.توی گوشیم که سامسونگه نصب شد ولی توی سایت بازار گذاشتم این پیغام رو برایم ارسال کرد: ” نسخهٔ بارگذاری‌ شده ایراد دارد و نصب برنامه با پیغام “”Application not installed”” متوقف می‌شود. مشخصات دستگاه: Huawei P8lite با اندروید نسخهٔ ۵.۰.۱ ” حق با سایت بازار بود چون این برنامه که با تم متریال ساخته شده روی گوشیهای huawei نصب نمی شود اما روی سایر گوشیها مثل motorola،HTC،SONY امتحان کردم و نصب می شود. به نظر شما آیا این مشکل از گوشی huawei است… مشاهده ادامه...

علیرضا حسن زاده
مهمان
علیرضا حسن زاده

من میخوام اگه همچین چیزی در دیتا وجود نداشت یه کاری بکنه اگه کد هایم اشتباه است لطفا کد درست رو به من دهید

به زبان ساده تر اگه توی دیتا اون چیزی که جستجو شده باشد نباشه پیغام بده (مورد درخواستی موجود نمیباشد)

mojtaba
مهمان
mojtaba

سلام
سوال من اینه که : مثلا من یک عکس رو همراه نرم افزار گذاشتم در مسیر assets !

میخوام با اجرای برنامه این عکس مثلا در حافظه گوشی ذخیره بشه! یعنی از مسیر اپلیکیشن کپی بشه در مسیر حافظه گوشی!

اگر امکانش هست راهنمایی کنید

mojtaba
مهمان
mojtaba

سلام من هنگام اضافه کردن این

GitHub – jaredrummler/MaterialSpinner: A spinner for Android

به برنامه خودم در اندروید استودیو این خطا مواجه می شم

چطوری رفعش کنم؟

http://s8.picofile.com/file/8304083492/111.png

mojtaba
مهمان
mojtaba

سلام میشه لطفا همه File.dir های بیسیک رو یک توضیحی بدین دقییقا کدوم قسمت و حافظه گوشی میشه؟

File.DirRootExternal =

File.DirAssets =

File.DirInternal =

و …

واگه موردی رو من از قلم انداختم اگه میشه معرفیش کنین
تشکر

mojtaba
مهمان
mojtaba

سلام ،

خیلی خوب میشه یک کانال اطلاع رسانی بزنین و هر مطلب جدید اومد در کانال اطلاع بدین

ممنون

mojtaba
مهمان
mojtaba

سلام
من جنی موشن رو طبق آموزش ها به بیسیک فور اندروید متصل کردم
ولی این خطا رو میده : (پروژه خالی تست می کنم)
http://s8.picofile.com/file/8303170334/123123123.png
مشکل چیه؟

ali123
مهمان
ali123

سلام چرا این ارور رو موقع ران میده وقتی که متریال رو پیاده سازی کردم؟
http://s9.picofile.com/file/8302834692/error.png

ali123
مهمان
ali123

سلام
حل شد دوستانی که این مشکل رو دارند باید اندرود ۷ رو فعال کنند و بعد در بیسیک اندروید ۷ رو آدرس دهی کنند حتماٌ مشکلشون حل میشه.
با تشکر

mojtaba
مهمان
mojtaba

سلام من گرادل رو آفلاین نصب کردم و به برنامه اضافه کردم

نسخه اندروید استودیو من ۲٫۳٫۳ هستش

ولی موقع ساخت گرادل این خطا رو در لاگ میده

کل سایت استک اورفلو رو هم گشتم راه حلا اصلا جواب نداد

نمی دونستم از کی بپرسم

تنها امیدم بعد خدا شماست …

اینم خطا

Could not find method compile() for arguments [directory ‘libs’]

مجتبی
مهمان
مجتبی

سلام من نسخه ۲٫۳٫۳ رو نصب کردم انروید استودیو ولی محیط دیزاین اصلا بالا نمیاد
اینم تصویر
http://s8.picofile.com/file/8302627392/Untitled.png

اگه امکانش هست راهنمایی کنین ممنون

a.hassanzadeh.1381
مهمان
a.hassanzadeh.1381

من یه آموزشی نیاز دارم اونم اجرای بارکد خوان در خود برنامه است یعنی با استفاده از یه کتابخانه یا هرچی از صفحه دارای بارکد عکس بگیره و تبدیل به کد کنه ودر لیبلی نمایش بده

a.hassanzadeh.1381
مهمان
a.hassanzadeh.1381

من می خوام در برنامه ام صفحه چت درست بکنم و درست کردم میخوام کسی که از b4a نرم افزاری که درست کردم سوالی پرسید همون لحظه متن پیام + مشخصاتی که قبلا برای ورود به نرم افزار داده بود برام ارسال بشه از طریق پیامک و در صفحه پیامکدیده نشه و وقتی که از خط من که در برنامه ام تعریف کردم وقتی به اون طرف اس ام اس بزنم در برنامه ام نمایش داده بشه ولی در پیامک های گوشی نمایش داده نشه واقعا نیاز دارم این آموزش برای زبان جاوا هست ولی برای b4aپیداش نکردم. اگه واقعا… مشاهده ادامه...

a.hassanzadeh.1381
مهمان
a.hassanzadeh.1381

خسته نباشید بیسیک فور اندروید من این خطا ها رو میده هر آموزش ویژه این سایت رو خریداری کردم این ارور رو میده؟ میشه لطفا کمکم کنید چون تا حالا صد بار پاکش کردم و دوباره نصبش کردم ولی نشده… آموزش منو متریال این خطا رو میده: B4A version: 7.01 Parsing code. (0.01s) Compiling code. (0.03s) Compiling layouts code. (0.02s) Organizing libraries. (0.00s) Generating R file. Error Could not find a part of the path ‘Z:آموزشمنو متریالmsmaterialdrawerObjectsgenb4aexampleR.java’. آموزش ستاپ متریال این خطا رو میده: an error occurred, maven artifact not found com.android.support/appcompat-v7 B4A version: 7.01 Parsing code. (0.00s) Compiling code.… مشاهده ادامه...

EDRIS
مهمان
EDRIS

با سلام و خسته نباشید . بازهم منو ببخشید بخاطر سوالاتم انصافا سایتتون خوبه هر سوالی اینجا داشتم جواب دادید اگر لطف کنید اینم جواب بدید ممنون میشم .
برای مثال من تو دیتا بیسم ۲ تا فیلد دارم یکی امتیاز و یکی رتبه برای مثال من میخوام هرکی که امتیازش بالا باشه بیاد و رتبه اون رو بکنه یک و هرکی امتیازش در مقام ۲ باشه بیاد و اون رو بکنه ۲ و… همینجوری تا اخر یعنی بیاد بر اساس امتیاز مقدار فیلد رتبه رو بده چطوری میشه این کار رو انجام داد ؟ خیلی ممنون

EDRIS
مهمان
EDRIS

سلام و خسته نباشید یک سوال دیگه داشتم . اونم اینه که چطوری میشه تو بیسیک از ثبت اطلاعات تکراری در دیتابیس جلوگیری کرد؟ من انجام این کار رو تو php بلدم اما نمیدونم تو بیسیک باید چیکار کرد که وقتی تکرای بود ارور بده و اطلاعات رو ثبت نکنه

alireza
مهمان
alireza

خسته نباشید من از مشتریان ویژه شما هستم. من مشکلی دارم می خوام آموزش (دریافت اس ام اس در برنامه از شماره ای خاص و همچنین نرفتن به پیام رسان گوشی) رو بزارید خیلی لازم مندم فکر کنم در b4a نمیشه ولی به زبان جاوا میشه . میشه نوشتن جاوا در جای مشخص شده رو آموزش بدید از دو کتابخانه reflection و کتابخانه javaobject باید استفاده کرد می خواستم این آموزش رو از سایت شما دانلود کنم چون آموزش های سایت شما بازم کمه چون تازه راه افتاده ولی با کیفیت است و موضوعاتی که هست موضوعات عالی میباشد و… مشاهده ادامه...

EDRIS
مهمان
EDRIS

سلام و خسته نباشید .
ببخشید چطور میشه فونت اسپینر رو تغییر داد؟ چون خودش به صورت پیش فرض هیچ تابعی رو نداره یعنی باید از یک کتابخونه مخصوص استفاده کرد؟

کسری
مهمان
کسری

سلام ممنون از اینکه زحمت میکشین و رایگان ب سوالاتمون جواب میدین من چن وقت پیش یه سورس کتاب رو دانلود کردم البته نه از سایت شما حالا وقتی اون فایل .apk رو تو فایل object هست رو نصب میکنم مشکلی نداره ولی وقتی تو بیسیک باز میکنم و بدون تغییر کامپایل میکنم ارور های زیر رو میاره: وقتی compilation mode رو میذارم رو release بعد نصب و باز کردن میاره : sub:mycode_converthex2int (java line: 143) java.lang.NullpointerException حالا وقتی compilation mode رو میذارم رو debug بعد نصب و باز کردن میاره : waiting for the IDE debugger to connect ولی… مشاهده ادامه...

محمد کاظم شفیعی
مهمان
محمد کاظم شفیعی

با سلام. ببخشید چطور میتونم در B4A بگم که اگر برنامه برای بار اول باز میشد، بیاد یک فایلی رو کپی بکنه در گوشی کاربر؟

پیشاپیش ممنون